Oathy

Oathy brood koopt u bij onze biologische winkel!

Van harte welkom bij Good For You, een winkel met een ruim assortiment van biologische voeding en diverse andere producten. Ook voor heerlijk Oathy brood kunt u bij ons terecht. Dit brood is biologisch bereid en is eigenlijk een gezond alternatief voor het klassieke brood. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker even verder.

Geen hoOathyge suikerpieken meer


Omdat brood zoals wij het kennen in de meeste gevallen veel ‘verborgen suikers’ bevat, werd het tijd om op zoek te gaan naar gezondere alternatieven. Het zetmeel dat in vele broden zit, is in feite suiker. Hierdoor heeft u na het eten van brood veelal last van hoge suikerpieken. Iedereen weet inmiddels wel dat dit niet veel goeds doet voor uw concentratie en ook zult u hierdoor weinig energie hebben. Oathy brood veroorzaakt dan ook minder hoge suikerpieken. Het bevat namelijk heel veel vezels en vetachtige stoffen. Hierdoor worden de suikers in het brood minder snel opgenomen door uw lichaam en komt de energie dus langzaam vrij. Ervaar zelf de voordelen door eens langs te komen in onze biologische winkel!

Wilt u gezonder gaan eten of bewuster met uw voeding omgaan? Dan is biologische voeding zeker aan te raden. Kom gerust eens langs in onze winkel om een stukje Oathy brood te proeven. Tevens treft u bij ons een ruim assortiment aan van andere biologische producten, zoals vleeswaren, zuivel en thee. Wij heten u van harte welkom!

   Contact