Gezondheidswinkel Aalsmeer

Gezondheidswinkel regio Aalsmeer: kies bewust voor biologische producten

Van harte welkom bij Good For You. In onze gezondheidswinkel in de regio Aalsmeer vindt u een ruim assortiment van diverse sportvoeding, biologische fruit en groente, voedingssupplementen, rawfoods en biologisch banket. Maar ook voor biologische salades, aardappelen en zelfs zuivel bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder leest u meer over onze biologische winkel!

Gezondheidswinkel AalsmeerPure, echte producten

In onze winkel weten we wat Good For You is! Dat betekent dat u in onze winkel uitsluitend producten vindt die goed zijn voor uw lichaam. Bent u bewust met uw voeding bezig? Dan zult u merken hoe groot het effect is wanneer u uw voeding aanpast. U zult zich fitter voelen en meer energie hebben. Maar ook werkt u dan mee aan de preventie van welvaartsziekte en ondersteunt u een gezonde toekomst voor de planeet. En dat allemaal terwijl u geniet van puur eten met echte smaken! Koopt u uw biologische voeding bij ons, dan kunt u erop rekenen dat er geen kunstmatige bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Deze zogeheten pesticides maken namelijk de micro organismen in onze darmen kapot waardoor we op den duur een lagere weerstand hebben. Daarnaast gaan er ook veel belangrijke vitamines en mineralen verloren door bestrijdingsmiddelen. Biologische voeding is dus altijd een verantwoorde keuze voor uw gezondheid!

Bent u benieuwd naar het ruime assortiment van onze gezondheidswinkel in Aalsmeer en omstreken? U bent van harte welkom om eens te komen kijken! Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en staan dan klaar om u te adviseren. Heeft u vragen? Dan kunt u ook gerust contact opnemen, wij staan u graag te woord.

   Contact